“The day the music died”

Een brief. Een kille mededeling. Even naar adem happen. Herlezen. Maar het staat er echt. Zwart op wit. Onontkoombaar. Een feit. Ondertekend door Brussel. Ver weg van de planken. Ver weg van het bloed, het zweet en de tranen van zangers/zangeressen, acteurs/actrices, dansers/danseressen, choreografen, muzikanten en iedereen die we hier vergeten te vermelden.

Judas TheaterProducties krijgt geen structurele subsidies meer vanaf 2017. Wat betekent het?

Eerst en vooral, dat we keihard zullen doorwerken aan “De Rozenoorlog”. We maken het onvergetelijk. En iedereen die eraan meewerkt, zal er opnieuw harder dan ooit voor gaan. En jullie? We verwachten jullie. Massaal. Om opnieuw iets moois te beleven, te lachen, te huilen en te genieten. Want daar staan we voor – al sinds de eerste noot die we ooit speelden.

Daarna?
We weten het niet. Want we zijn heel even radeloos. Daarom: hebben jullie ideeën over de toekomst? Kennen jullie mecenassen of politici op wiens agenda dit wel gehoor krijgt? Deel het, vertel het ons. Wie weet creëren we samen een nieuw plan, zodat jullie geliefde musicaltalent kan verder bloeien. Deel het met ons hier.

Bedankt aan íederéén die zich de afgelopen jaren voor Judas Theaterproducties heeft gesmeten. Merci voor iedereen die dat blijft doen. Het betekent onmetelijk veel voor ons.

And don’t forget: every ending is a new beginning…