Cultuurmarkt 28 augustus

De Cultuurmarkt van Vlaanderen is een overkoepelend initiatief dat het aanbod van het nieuwe seizoen feestelijk voorstelt. Het publiek wordt op één dag en op één plaats geïnformeerd over het culturele aanbod. En dat helemaal gratis. Er is een infomarkt met 170 infostands en er zijn allerlei optredens. Editie 2016 vindt plaats op zondag 28 augustus, van 11.00 tot 18.00 uur op verschillende locaties in de Antwerpse binnenstad. Wij zullen er zeker zijn! U toch ook?

Het kraampje van Judas TheaterProducties zal te vinden zijn op de Groenplaats. Hier kom je alles te weten over het steunconcert of onze volgende musical. Je kan er ook vriend van Judas worden en een duoticket voor “De Rozenoorlog” winnen. Na de middag zijn ook Maike Boerdam, Lucas Van den Eynde, Myriam Bronzwaar, Marc Lauwrys en Laura Seys van de partij. Kom dus zeker even langs voor een babbeltje of een flyer. Tot zondag!